Screen Shot 2018-10-11 at 15.24.54.png

The who. The what.
 

Marmalade is een toonaangevend snelgroeiend media- en entertainmentbedrijf dat in 2013 werd opgericht. Marmalade staat in de Benelux al jaren bekend om zijn succesvolle films zoals o.a. "Wat Mannen Willen" en de tv-serie "Gent-West".

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een totaal entertainmentbedrijf met o.a. een live-entertainment divisie die vorig jaar het succesvolle totaalspektakel “Beauty and the Beast” en “The Little Mermaid” bracht. 

Steevast proberen te verrassen met frisse, dynamische fictie voor TV en bioscoop maar ook non-fictie, entertainment voor televisie en live-entertainment.

Daar maakt Marmalade keer op keer een erezaak van. Als entertainmentbedrijf staan we voor ‘verhalen voor een breed publiek’.

Een uitgebalanceerde mix van ervaren en jong talent staat daarbij centraal. Deze sfeer is voelbaar van ontwikkeling tot en met de uiteindelijke release.

Met hoofdzetel in Gent en een filiaal in Den Haag (NL), is Marmalade sterk vertegenwoordigd in het medialandschap binnen de Benelux.

 
 
Partners.jpg
 
 

live shows
feature films
TV fiction

 
Untitled-1.jpg

ontdek
deze coolkids!

Don't be a stranger.
DROP US A LINE.
INFO@MARMALADE.TV

België
Dok Noord — Sassevaarstraat 46/101
9000 GENT
09 235 40 80

Nederland
Noordwal 10 — III
2513EA DEN HAAG

 

Schrijf je nu in met jouw e-mailadres
en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.